Szállás árak Hotel Bacchus*** és Bormúzeum Étterem

Hotel Bacchus*** és Bormúzeum Étterem

Címlap » Keszthely » Keszthelyi szállások » Hotel Bacchus*** és Bormúzeum Étterem » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-5%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Belváros, Balaton
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kávéterasz, Napi szobaszervíz, Őrzött parkoló, Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Szobaszolgálat, Pénzváltás, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Kert, Központi széf, Zárt parkoló, Garázs, Borospince, Busz parkoló, Hotel-taxi, 24 órás portai szolgálat, Autókölcsönzés, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás (wifi), Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Kozmetika, Fodrászat, Manikűr, Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Lovaglás, Tenisz
  • Gyógyszolgáltatások
    Orvosi rendelő, saját orvos (fogorvos)
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások

Hotel Bacchus*** és Bormúzeum Étterem

Keszthely város központjában, mégis közel a vízparthoz helyezkedik el az egész évben nyitva tartó 26 szobás Hotel Bacchus, melynek csapata élményekben gazdag, zavaratlan pihenést biztosít Vendégei részére.

A megújult szállodánk családias atmoszférával belső tereiben bájos, humoros, a hagyományokat újragondolt, ’borvirágos’ hangulattal várja kedves Vendégeit és teszi teljessé a pihenést.

Nagy büszkeséggel ajánljuk a több védnöki táblával kitüntetett Bormúzeum-éttermünket, ahol a helyi, hagyományos specialitásokat a korszerű európai konyha fogásaival és bacchusi derűvel ötvözzük.

A különleges Bacchus-bormúzeumban elsősorban a Bezerics Borház borait és pálinkáit ill. a legnevesebb hazai borászatok borait is kínáljuk.

Recepciónk éjjel-nappal nyitva tart, ahol drink bár és kávézó várja a hozzánk látogatókat. A szálloda saját, zárt, videokamerákkal felügyelt garázsában - térítés ellenében - mindig biztonságban tudhatja gépkocsiját.

Ha magukkal kívánják hozni, szívesen látják a család kedvenc háziállatát is.

Bormúzeum
Miután csillapítottuk éhségünket, ideje hogy végigjárjuk a régi pince egyik érdekes ágában kialakított bormúzeumot, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillanthatást nyújt az elmúlt századok életébe.
Itt tarjuk borkóstolóinkat, ahol a családi pincészetünk a Bezerics Borház boraival ismerkedhetnek.

Hasznos tudnivalók
Töltsön el pár valóban pihentető napot szállodánkban! Szállodánk munkatársai szeretnének hozzájárulni vendégeik kikapcsolódásához, így már utazás előtt is szívesen segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában. Összegyűjtöttük egy csokorba a leghasznosabb információkat:

Érkezés, elutazás
A szobát érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, távozás napján 11 óráig kell elhagyni vendégeinknek.

Elfogadott fizetőeszközök
Készpénz, bankkártya, SZÉP-kártya (K&H, MKB, OTP), átutalás

Parkolási lehetőség
Saját parkolóval rendelkezünk, zárt, videokamerákkal felügyelt garázsunkban - térítés ellenében - vendégeink mindig biztonságban tudhatják gépkocsijukat.

Recepció
Szállodánk recepciója éjjel-nappal nyitva tart, emellett drink bárral és kávézóval is várjuk vendégeinket.

Állatbarát szálláshely
Szállodánk szívesen látja a vendégek kis kedvenceit is, háziállat felár ellenében hozható.

Megközelíthetőség
Szállodánk Keszthely központjában helyezkedik el, így könnyen megközelíthető gépkocsival, emellett a Kapcsolat oldalunkon hasznos információval szolgálhatunk az autóbusszal, vonattal érkezőknek is. Útvonaltervezőnk segítségével akár már előre megtervezheti pihenése útvonalát!

Szobáink
Szállodánk 26 családias hangulatú szobával várja a pihenni vágyókat. Kínálatunkban megtalálhatók az egy-, két-, háromágyas standard szobák, családi szobák és a kétágyas superior típusú szobák egyaránt.

Internet hozzáférés
Az egész házban, így a szobákban is díjementes WIFI csatlakozási lehetőséget biztosítunk vendégeinknek.

Szállodánk különlegessége
Nagyon kedvelt a több védnöki táblával kitüntetett Bormúzeum-étterem, ahol ötvözik a helyi, hagyományos specialitásokat, valamint a korszerű európai konyha fogásait is. A különleges bormúzeumban a legnevesebb hazai borászatok mellett saját pincészetünk borait is kínáljuk.

Szabadidős programok

Programlehetőségek, szolgáltatások a szállodában

Borkóstolók
Kerékpár kölcsönzés
Autóbérlés
Transzferszolgáltatás
Masszázs
Fodrászat, kozmetika, pedikűr

Programlehetőségek Keszthelyen és környékén
Hajókirándulások a Balatonon (04.15-10.08.)
A Keszthelyi öbölben számtalan lehetőség közül választhatnak, a 75 éves nosztalgiahajó, a Csobánc egyórás útjain felül menetrendszeri járattal el lehet jutni Szigligetre, Badacsonyra.

Nosztalgiavonat (06.20-08.19.)
A szezonban minden nap gőzmozdony vontatta nosztalgiavonat indul Badacsonyba és vissza Keszthelyre. A bátrabbak segítséggel vezethetik is a gőzmozdonyt.

Egész napos kirándulások
A Pusztára, Budapestre, Kis-Balatonra Esti programok: Lovagi vacsora Sümegen, Parasztlakodalom.

Sportolási lehetőségek Keszthelyen és környékén
Horgászat
A Balaton, a környező kis halastavak, bányatavak, a Zala valamint a többi kisebb folyó kiváló lehetőséget nyújtanak a horgászásra. A vízi világ gazdag, csaknem 40 faja hal fogható (fogas, harcsa, csuka, ponty, keszeg stb.)

Tenisz
A szállodától 300 m-re található tenisz centrumban télen-nyáron lehetőség van játékra. Csoportok részére is játéklehetőséget tudnak biztosítani.

Lovaglás
A szállodától 3 km-re több lovas centrum található. A lovak szerelmeseinek lehetőségük van tanulásra, gyakorlásra, valamint lovas túrákon vehetnek részt.

Nordic Walking
A Balaton északi részén több mint 1000 km hosszúságú jelzett turistaút, valamint a Balatont körbefonó bicikli út nyújt kiváló lehetőséget természetjárásra. A térségben több olyan speciális tanösvény is található, melyeken külön szemléltető táblák mutatják be a táj élővilágát.

Biciklitúra
A Balatont 200 km hosszúságú bicikli körút fogja körbe. A Keszthely környéki szakasz páratlan élményt nyújt, hiszen áthalad a Zala folyón valamint Fenékpusztán ahol az egykori római erőd a Castrum romjai látható, nem beszélve a páratlan balatoni panorámáról. Ezen felül érdemes Hévízre és a környező hegyekbe, a Zala völgyébe, Tapolcára a Tavas barlanghoz, és a Kis-Balaton körül is önálló túrákat tenni.

Vitorlázás
A 73 km hosszúságú Balaton páratlan lehetőséget kínál a vitorlázás szerelmeseinek. Jól felszerelt kikötőiben saját hajóján, valamint bérelt vitorláson is áldozhat hobbijának.
fizetési lehetőségek
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Sport, aktív pihenés, Bortúra, Városlátogatás, Kutyabarát, Balaton
  • TELEPÜLÉS
    Keszthely
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ***
  • CÍM
    8360 Keszthely, Erzsébet Királyné útja 18
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Kapcsolódó Tartalom
További találatok: | | |
További találatok: | | | 43
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Keszthely

    Keszthely városát a Nyugat-balatoni Régióban találjuk, amely sajátos helyet foglal el Magyarország térképén, h...